Meral Akşener düzenlediği basın toplantısında kurma aşamasında oldukları partisinin kurucular kurulunun bir bölümünü açıkladı. Partinin kurucuları arasında eski bakan Suat Çağlayan ile eski milletvekilleri Kazım Ataoğlu ve Cevher Cevheri gibi isimler bulunuyor.

İSMİ VE LOGOSU 25 EKİM'DE AÇIKLANACAK

Akşener, Kurucular arasında yer alan bir isme dikkat çekti, 'Çok net bir şey söyleyeyim; yurt dışında özelikle Avrupa Türklerinden kurucular kurulu üyemiz. İsmi Fulya Yasemin. Almancı denilen bir ailenin kızı' dedi. Meral Akşener, '25 Ekim'de partinin ismi logosu ve kurucular kurulu açıklanacak' dedi. Meral Akşener İstanbul'da düzenlediği basın toplantısında kurma aşamasında oldukları partisinin kurucular kurulunun bir bölümünü açıkladı. Akşener, partinin isminin logosunun ve kurucular kurulunun tamamının 25 Ekim'de açıklanacağını duyurdu.

Akşener, 'Her kesimden her yöreden ilgi duyuyoruz. Partimiz Türkiye'nin partisi olarak doğuyor. Sorun çözücü bir parti olarak doğuyoruz. Kurucular kurulunun bir bölümünü sizlerle paylaşmak istiyroum' dedi.

SÜRPRİZ İSİMLER

Akşener'in açıkladığı Kurucular Kurulu'nda yer alacak isimler şöyle;

Cevher Cevheri, Eski Milletvekili

Çiğdem Özer, Aşık Veysel'in torunu,

Elif Gökdemir

Fatih Eryılmaz, 15 Temmuz gazisi

Erdoğan Bozdemir, Eğitimci

Fulya Yasemin, İş Kadını

Hatice Bilici, İş Kadını

Hüseyin Özlük, Gazi

Kazım Ataoğlu, eski Bingöl milletvekili

Orkun Ertürkmen

Suat Çağlayan, Eski Bakan

Aydan Yılmaz

Tugay Uluçevik

Nafi Özyurt Sipahioğlu